Duge veze, brak, ljubav do kraja života… Zvuči bajkovito. I svaka prava ljubav je kao vino, što je starija, to je bolja i kvalitetnija. Jasno je da na vezi treba raditi, da nismo isti sve te godine, da se svatko od nas razvija kao osoba i raste, a najljepše je kada rastemo u istom smjeru ili se nadopunjujemo.

No, dođe vrijeme kada sve nekako postane monotono, navike koje su vam bile simpatične kod te osobe, sad vas smetaju, iritiraju, mijenjali biste sve. 

Teodora kod 7, zara tarot

TEODORA

Zauzeta

Kod: 7

Ja sam Teodora, stara duša, uvijek svoja, zaljubljenik u ljubav. Stvari uvijek gledam dublje i drugačije od većine ljudi, a zbog svoje jake intuicije razumijem stvari koje su većini ljudi neshvatljive. Za sve što radimo postoji dublji smisao i svrha, stoga nema prostora očajavanju zbog stvari koje vam se u životu događaju – život vam nešto želi poručiti, a ja sam tu kako bih vam te poruke mogla i prenijeti. Oduvijek sam se izdvajala iz mase zbog svoje empatije i brige za druge ljude, a upravo empatiju i intuiciju smatram svojom najvećom prednošću. Na osobnom sam se iskustvu uvjerila da postoji nešto više od nas samih, a to je sila koja nas vodi, uči i usmjerava kroz život. Svojim iskustvom i ljubavlju želim pomoći vama i pokazati vam da sve ima svoju svrhu, razlog i cilj. Uz pomoć moje jake intuicije, želje i vjere u bolje sutra, riješit ćemo bilo koji problem. Sve što danas smatrate nepremostivim može biti stvar prošlosti. Samo vjerujte. Tehnike koje koristim: rituali svijećama, energija na daljinu, psihološki razgovori, numerologija, simboli kroz život, znakovi

Pogledaj profil

Duge veze i ljubav koja blijedi

Lako je upasti u rutinu, izgubiti onu čar s početka kad ste samo htjeli biti zajedno i uživati jedno u drugome. Sada su tu neke druge stvari, možda djeca, posao, roditelji, financijski problemi, starenje, zdravlje koje nije više kao nekad, živci koji su s godinama sve tanji. Kao da sada samo vičete jedno na drugo, kao da su teme samo dosadni životni problemi i svakodnevica. Sve je manje vas, sve više svega ostaloga. 

Netrpeljivost umjesto bliskosti, sretniji ste kad vaše voljene osobe nema kod kuće nego kad je tu i vječito na svom telefonu, u nekom svom svijetu iz kojeg se odjednom osjećate isključeno, ne shvaćajući kako ste do ovoga došli, ne shvaćajući da se i vi nekad tako ponašate. 

Trebamo vrijeme za sebe, ali i vrijeme za partnera

Svi trebamo vrijeme za sebe, nekada je nemoguće uz užurbani ritam samo zastati, uzeti trenutke za sebe i samo postojati. Nekad zaboravite kako ste gledali svoju osobu sa željom, čežnjom, sada je tu kao komad namještaja, nešto što se podrazumijeva, a ne veseli vas kao nekad, tu je jer je tako i to je to. Ne sjećate se kad ste se zajedno zadnji put dobro napričali, smijali se, posvetili vrijeme sebi. Iz dana u dan, sve više se udaljavate. 

Ne dozvolite da dođe do toga da se izgubite. Vi i osoba koju imate, to je početak i kraj svega. Vaš odnos temelj je za sve što vam je oboma važno. Ako ste vi dobro, ako imate tu snažnu povezanost, najobičniji i najdosadniji dani mogu biti najljepši, sva težina problema i sve teškoće mogu biti lakše. Pokušajte si zajedno uljepšati svakodnevicu, unesite život u svoje dane. 

Što kad ljubav postane navika – 4 savjeta kako ponovno vratiti žar u vezu

1. Krenite od sitnica

Izdvojite svaki dan vremena za poljupce, nježnosti, pola sata u danu koji će biti samo vaši. Pogledajte se u oči svaki dan, zastanite na trenutak, neka sve bude nebitno osim vas. Neka poljubac i zagrljaj za dobro jutro i laku noć postanu dio vaše svakodnevice. Priđite s leđa, samo zagrlite. Čvrsto stisnite ruku jedno drugome bez posebnog razloga. 

ljubavni tarot savjeti! zara tarot

2. Raspodijelite poslove i obaveze

U vezi ste dvoje, neka ne bude sve na jednome. Obratite pažnju jedno na drugo. Slušajte jedno drugo. Jednom mjesečno priuštite si dan za sebe. Organizirajte se tako da taj dan nemate obaveza, nemate telefone koji živčano zvone i remete vam mir. 

3. Orijentirajte se jedno na drugo

Prisjetite se svega što ste nekad voljeli zajedno raditi. Ako se to u međuvremenu promijenilo, otkrijte zajedno nešto novo, nešto što će vas iznova zbližiti i veseliti. Imajte zajedničke ciljeve, ne moraju biti ništa veliko. Mora biti vama važno. Najvažnije je da se ponovno povežete, da ste sretni što imate jedno drugo bez obzira na sve. 

4. Osjetite zahvalnost

Zahvalnost je najjača molitva. A to što imate svoju ljubav, bez obzira što ste pustili da malo zaspi, to je vrijedno svake borbe i truda. Ne morate raditi ništa posebno. Film pod dekicom, zagrljaj, masaža… sve je na vama i vašoj mašti. Nekada nemamo volje truditi se, ali kad vam zahvalnost i bliskost postanu navika, dobra navika, možete se samo sve više zbližavati. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Svaka ljubav je vrijedna borbe

Na svakoj vezi treba raditi. I nema ništa loše u tome da samo budete zajedno u tišini, bitno je da je ta tišina ispunjena vama, mirom, ljubavlju, povezanosti koja struji među vama i čuva vas, drži vas zajedno zauvijek. Možda ste se oboje malo izgubili u svemu, možda više ne znate jedno s drugim, ali nikako nemojte izgubiti svoju ljubav. 

Ako ne znate kako prići, ako ste se previše udaljili, ako nema više baš nikakvog žara, nazovite me, provjerimo zajedno kako popraviti ono što vam se čini nepopravljivo. Najlakše je otići, odustati, prepustiti se problemima i monotoniji, ali umjesto toga se borite. To je vaš život, vaša osoba, vaš izbor, vaša ljubav. Možda sada nije lako, ali ne odustajte. Izborimo se zajedno! Vrijedno je truda.

Više objava