zara tarot - božić i božićne želje

Božić je blagdan mira, dobrote, ljubavi, dan praštanja, dan najljepših misli i dan kada vjerujemo u ostvarenje božićnih čuda. To znamo svi, ali većina nas ne zna kakvim je sve tajnama obavijen taj dan. Idemo saznati zajedno kakve sve tajne skriva Božić!

Je li postojala betlehemska zvijezda?

Betlehemska zvijezda zaokupljala je u povijesti, jednako kao i danas, mnoge astrologe i astronome, ali još uvijek nije razjašnjeno pitanje je li na nebu uopće bilo sjajnog znaka ili je riječ o ranokršćanskoj pjesničkoj slici. Problem za utvrđivanje te nebeske pojave jest i činjenica što ne znamo točan datum Isusovog rođenja. Kao moguća stvarna podloga za betlehemsku zvijezdu najčešće se spominju supernova, komet i planetarna konjunkcija.

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Slobodna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

Zašto kitimo božićno drvce?

Povjesničari smatraju da je prava postojbina tog običaja Strasbourg, gdje se od 7. stoljeća bor kitio papirnatim ružama i jabukama, pretvarajući tako obično crnogorično stablo u rajsko drvo, koje nakon što ga je Isus oslobodio prokletstva, opet smije rađati plodove. Danas svatko odabire ukrase po svojoj želji, ali ono po čemu su božićna drvca slična je ukras na vrhu drvca – ukras u obliku zvijezde repatice, koja je simbol svjetlosti kao pobjede dobra nad zlim.

Djed Božićnjak 

Vjerovanje u Djeda Božićnjaka znači povratak u vrijeme ili na mjesto gdje smo bili nevini, sigurni, voljeni. I ma koliko god se pravili da nam nije stalo, dobro bi bilo da i mi ponovno povjerujemo jer duh Djeda Božićnjaka živi u svima nama. Ono je naše tajno utočište i naša potreba, i zato njegovu legendu i dalje prenosimo djeci. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kako privući božićnu želju?

Svi mi želimo vjerovati u božićno čudo, da će nam ta sveta noć uslišiti naše najskrivenije želje, jer ta noć ima posebnu moć. Ono što je najvažnije kod božićnih želja jest čvrsta vjera u pozitivni ishod. U nastavku je nekoliko tehnika (rituala) koje vam mogu pomoći u ostvarenju vaše želje.

  • Poželite želju na Badnjak točno u ponoć. Napišite ju na papir i stavite na prozorsku dasku. Na prozor objesite božićnu zvijezdu i stavite papir sa željom ispod zvijezde.
  • Ostanite budni do tri sata ujutro s Badnjaka na Božić. Legenda kaže da se u tom trenutku otvara nebo, da Bog vidi i čuje sve koji mu se obraćaju, a anđeli silaze s neba. Za ispunjenje želje u ovo doba noći morate izaći van, pogledati prema nebu i izreći želju. Kažu da se sve želje na božićnoj noći na otvorenom ostvaruju odmah.
  • Uzmite komad papira i nacrtajte božićnog anđela, pa ga izrežite i napišite na poleđinu crteža svoju želju. Zatim ga objesite na božićno drvce.
  • Ova tehnika zahtijeva da ste potpuno sami – ili vani ili kraj prozora u tami svoje sobe. Pogledajte u nebo i osluškujte zvukove noći. Vizualizirajte želju koja vam je najvažnija da se ispuni. Zapalite crvenu svijeću, gledajte u njezin plamen i mislite intenzivno na svoju želju. Pustite neka svijeća izgori do kraja.

Božićne želje i horoskopski znakovi

Kako bi bili sigurni da će se vaša božićna žlja ostcariti, razmislite o tome da ju u potpunosti prilagodite sebi! Pronađite svoj astrološki znak i pročitajte kako pojačati djelovanje svoje želje!

  • Lav, Ovan i Strijelac trebaju čekati da padne mrak i zapaliti zelenu svijeću. Moraju se usredotočiti na plamen i izbrisati sve misli iz glave. Želje su ispisane na papiru i pročitaju se nekoliko puta ispred svijeće.
  • Blizancima, Vagama i Vodenjacima trebat će jedan balon u koji će staviti papirić sa željama. Zatim ispuniti balon zrakom i pustiti ga da odleti prema nebu. Možete izabrati balon u svojoj omiljenoj boji jer to pojačava vašu želju.
  • Škorpion, Ribe i Rak morat će prošetati do nekog potoka, jezera ili rijeke, a najlakše će biti onima koji žive na moru. Od papirića sa željama morate napraviti brodić i pustiti ga da otplovi. Pratite ga pogledom, dok god vam nestane iz vidokruga.
  • Djevica, Bik i Jarac stavit će svoj papirić sa željama u lončanicu u koju moraju posaditi cvijet, za koji će se morati brinuti dok se želja ne ostvari. Odabir cvijeta koji ćete posaditi neka bude intuitivan.

I nemojte zaboraviti zahvaliti nakon što poželite želju! Čestit Božić i ostvarenje svih vaših želja, od srca vam želi vaša Lorena!

Prvi saznaj sve novosti i dodatne pogodnosti!

Više objava