Hiron –“ranjeni iscjelitelj“ ili točka najveće boli i karmički recept za ozdravljenje u retrogradnom je hodu od 19. srpnja do 23.prosinca 2022.  

Hiron i sve što o njemu morate znati

Hiron je jedan od značajnijih asteroida u astrologiji jer predstavlja točku naše najveće boli ali i recept za prevladavanje iste. U trenutku našeg rođenja on je u znaku i kući gdje ste u ovome životu dobili priliku osjetiti i nadvladati svoju slabost i pretvoriti ju u svoju snagu. Hiron je sve ono što morate u ovom životu proći i preživjeti da bi se karmički izliječili.

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Slobodna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Hiron je važan za ljubavne odnose i lekcije

Volim ga pratiti u ljubavnim vezama bez obzira o kojoj se metodi analize radi ali i u natalnoj karti kad pojedinac želi saznati gdje je njegova ovo životna slabost i lekcija. S obzirom na već sve navedeno, vidimo da je njegova pozicija važna kako u položaju u kućama i znakovima naše natalne karte, tako i u tranzitima. 

Njegovo kretanje je većinu godine direktno, a jednom godišnje promjeni smjer te krene u retro hod i tad nam ovisno o položaju i aspektima koje radi u natalnoj karti daje priliku da se sretnemo i upoznamo s unutarnjim ranama – bilo na fizičkom, bilo na emotivnom polju života i iste iscijelimo.

Retrogradni Hiron i što nam on poručuje

Hiron je ove godine u retro hod krenuo 19. srpnja sa 16.26 stupnja Ovna i već u svojim prvim satima retro hoda ima konjunkciju sa tranzitnim Mjesecom čime nam daje do znanja da su bolovi duše, emocije i djeca nemoćni, kao i organi koji su pod znakom Mjeseca na redu za iscjeljenje. 

Uz to dispozitor ovog Hirona, Mars dnevni vladar Ovna je trenutno na 9.stupnju Bika i ulazi u težak, napet i pun nestrpljenja aspekat konjunkcije sa Uranom u Biku, a sve na 18. stupnju koji je prirodni stupanj Djevice – prirodni hipohondar, živohodajuća apoteka i iscjelitelj Zodijaka. Bilo da se radi o karmičkim ranama koje će se otvoriti s obzirom na konjunkciju sa Mjesecom ili na fizičku bol (bolest koja će otkriti naglo neplanski Uran/Mars) prilika za samoiscjeljenjem na svim razinama više je nego očigledna i potrebno ju je iskoristiti u vrijeme ovog retro kretanja.

Malo o legendi o Hironu…

Hiron je ime dobio po kentauru iz grčke mitologije, bio je sin Titana Kronosa (Satrun) i morske nimfe Filire koja ga je ostavila u šumi odmah po rođenju zbog njegovog izgleda. Živio je u pećini i šumi gdje je zbog svoje mudrosti i vještina liječenja podučavao druge nauci i umjetnosti, a unuk mu je bio Ahil (Ahilova peta).

Hiron je prema mitologiji ljudima dao sposobnost stvaranja i upravljanje vatrom. Umro je slučajno tako što ga je prijatelj pogodio otrovnom strijelom natopljenom u žuč Hidre od koje je trpio nepodnošljive boli. Zbog toga se odrekao svoje besmrtnosti i dogovorio sa Hadom (bog podzemnog svijeta) te svoju besmrtnost darovao Titanu, okovanom Prometeju.

Zbog toga Hiron predstavlja našu “vječitu ranu“ – mjesto gdje smo najtanji, najosjetljiviji, gdje je sve što nas može povrijediti, rastužiti i napraviti da se osjećamo odbačeno i nevoljeno. Mjesto gdje se Hiron nalazi u vašoj natalnoj karti je mjesto koje će vam nekom tranzitnom aktivacijom uvijek probuditi osjećaj boli i povrijeđenosti. Nametat će potrebu da se iscijelimo i žrtvujemo. Isto je i u ljubavnim analizama gdje ovisno o dodiru Hirona i planete partnera možete nekome biti ili univerzalna bol ili savršen lijek.

Još malo o trenutnom tranzitu Hirona

Trenutni tranzit Hirona znakom Ovna počeo je 18.4.2018 godine, traje skoro 9 godina, točnije do 14.04.2027 godine.

Trenutno je Hiron u Ovnu, 19. srpnja sa 16.26 stupnja kreće retro do 23.prosinca 2022. i vraća se do 11.56 stupnja istog znaka gdje prelazi preko fiksne zvijezde Alderamin koja nosi probleme s obitelji (posebno sa ženskim članovima ), nepotrebna žrtvovanja te pretjeranu ambiciju koja donosi gubitak i dobitak koji nam kasnije prisjedne. 

vita kod 16 zara tarot

VITA

Nedostupna

Kod: 16

Svima su nam dane upute u trenutku rođenja kako da se nosimo s ovozemaljskim izazovima. To je naša natalna karta, jedinstvena za svakoga kao otisak prsta. Ona nam je dana da spoznamo tko uistinu jesmo i da nam pomogne kretati se u najboljem smjeru za napredak naše duše. Ponekad nam je potreban netko da nam pripomogne povezati se sa svojim unutarnjim JA, da nam probudi vjeru u bolje sutra. Svojim dugogodišnjim astrološkim znanjem i iskustvom zdušno Vam želim pomoći da pronađete svoju svrhu i postanete najbolja verzija sebe na stazi ovozemaljskog puta. S ljubavlju, ViTa Tehnike koje koristim: astrologija, natalna karta, usporedba partnera, horoskop i Past life Oracle tarot

Pogledaj profil

Kako je Ovan prvi znak zodijaka koji za nit vodilju ima biti prvi i u pravu, da od njega i s njim sve počinje i vrlo cijeni iskrenost, jasno nam je da za vrijeme ovog tranzita glavni zadatak izliječiti sebe i osvijestiti svoju važnost. Naučiti da samo ako sebi pomognemo i izliječimo sebe, možemo biti sposobni pomoći i brinuti se o drugima.

Dakle staviti sebe na prvo mjesto i spoznati svoju vrijednost pod ovim zvijezdanim nebom, najbitnija je lekcija koja će se pretvoriti u naše odrastanje, našu transformaciju u svih 9 godina ovog tranzita.

Potreba za transformacijom nikada nije bila jača

Vidimo na kolektivnom nivou od 2018. potrebu za transformacijom. Ako pogledamo sve što se događalo i shvatimo da nam predstoji još dobrih 5 godina ovakvih lekcija, mislim da je preporuka da ih svladamo i osvijestimo čim prije. Kolektivno moramo osvijestiti svoje greške kao pojedinca i kao društva, otvoriti dušu za ispravak svojih grešaka i to treba ovaj put odraditi žurno jer Majka Priroda je ugrožena, a naša djeca ostaju našim nedjelovanjem bez budućnosti. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Kolektivno iscjeljenje duša, prihvaćanje novih i boljih ideja i planova za život i očuvanje prirode jedini je način da spasimo mjesto za život i svojim budućim naraštajima ostavimo pravo na budućnost.

Što vama donosi retrogradni Hiron?

Kako bi saznali što za vas znači djelovanje Hirona i što vam donosi na osobnom planu, nazovite kako bismo pogledali vašu zvjezdanu kartu. Otkrit ćemo gdje se nalazi natalni, a u kojoj je kući tranzitni Hiron u Ovnu te što možete očekivati u svakom segmentu svoga života. Put do iscjeljenja uvijek započinje otkrivanjem i osvještavanjem točke boli! 

Više objava