zara tarot -idealan muskarac ne postoji

Većina žena ima idealnog muškarca kojega su zamislile kao jedinog pravog. Ponekad se radi o osjećaju koji osoba u nama budi, kako sebe vidimo pored te osobe, a neke od nas čak imaju i popis željenih osobina i fizičkih karakteristika koje bi taj pravi trebao imati.

Uglavnom su to visoki, zgodni, atletski građeni muškarci, zavidnog obrazovanja, financijski situirani, maštoviti ljubavnici, duhoviti, karizmatični… No, kako život nije bajka, a mi više nismo malene djevojčice, suočene smo sa surovom realnošću svakodnevnih, „običnih“ odnosa. Sagledajmo kako biti sretan čak i kada ne pronađemo svaku osobinu s našeg popisa u svom partneru.  

Lorena kod 5, zara tarot

LORENA

Slobodna

Kod: 5

Ja sam Lorena i vjerujem da smo svi već bili na ovoj planeti i da se uvijek ponovno vraćamo jer moramo naučiti lekcije koje nam svemir zadaje. Vjerojatno ste i sami uočili neke znakove, bilo kroz snove ili pak u situacijama koje vam se čine tako poznatima, ili na nekim mjestima za koja ste sigurni da nikada niste zakoračili, a opet vam je sve zapisano u sjećanju. Otkrit ćemo zajedno kako tumačiti sve te znakove, odgonetnuti kako ispuniti našu karmičku zadaću i time u svoj život ponovno vratiti sreću, osmijeh, radost, ljubav. Jer kako je rekao Mark Twain: “Dva najvažnija dana u vašem životu su dan rođenja i dan kada saznate zašto ste se rodili”. Tehnike koje koristim su: tumačenje snova, ljubavni tarot, psihološki razgovori, liječenje duše, duhovni razgovor, ritual mirisnim štapićima

Pogledaj profil

U potrazi za princem iz bajke

I dok smo kao malene bile inspirirane velikim ljubavnim gestama romantičnih komedija napravile smo popis idealnog muškarca u svojoj glavi i čekale da nas pronađe. U potrazi za princem iz bajke, smo već dugo, a s vremenom se neke željene stavke s popisa brišu jer u stvarnosti rijetko sretnemo nekoga tko bi ispunio sve navedeno na listi želja. Jer ako i upoznamo nekoga tko ispunjava kriterije, uvijek nedostaje još nešto na popisu da bi se mogao nazvati idealnim muškarcem. I tada se kriteriji smanjuju i pružaju se prilike onim „običnim“ muškarcima, pa čak i onima koji ne ispunjavaju baš nijedan kriterij sa željene liste.

Kako smanjiti standarde i dati priliku “običnom” muškarcu

Kako odrastamo shvaćamo da svijet nije onakav kakvim ga gledamo kroz nevine oči djeteta, a sukladno tome nisu ni ljudi ali ni partnerski odnosi. Kada shvatite da muškarac koji postoji u vašoj glavi ne hoda po našoj planeti ili se vi ne uklapate u njegovu galaksiju, morate odabrati između dvije mogućnosti – ostati sama ili sniziti kriterije. 

Kako bih vam što je više moguće približila kako sniziti kriterije, donosim vam tri primjera kako to možete učiniti u svakodnevnom odnosu sa svojim partnerom. 

Što kada je fizički izgled bitan

Ne želite ostati sama, i tako se odjednom nađete u vezi s muškarcem koji je punašan i nizak, ali je drag i dobar. Čuva vas kao kap vode na dlanu i s njim je neprestana zabava. No, svaki puta kada izlazite prva pomisao je što učiniti sa svojim štiklama jer ako ih obujete, on vam se čini još nižim. Pomirite se s činjenicom da od sada morate nositi cipele bez pete i tješite se da i Nicole Kidman ima niskog supruga, te da vam je i udobnije bez visokih potpetica. A i zdravije je za vaša stopala. 

Razmislite možete li napraviti taj kompromis i koliko god površan on zvučao, bitno je da ste oboje zadovoljni i da vam je u vezi ugodno. Otvoreno komunicirajte što vam predstavlja problem jer u odraslim i zdravim vezama upravo je komunikacija ključ svega. Tko zna, možda ćete shvatiti da je sve u vašoj glavi. 

Što kada imate različiti ukus

Kada se nađete u vezi s muškarcem koji obožava nogomet i strastveni je navijač (a vi bi željeli muškarca koji umjesto nogometa radije odlazi na koncerte Stjepana Hausera kojeg obožavate), nikako ne razumijete što je toliko neodoljivo u besmislenom trčanju za loptom i glasnom vikanju kada netko zabije gol. Ali ipak pristanite podijeliti s njim i te trenutke i odjednom ćete shvatiti da vam baš super stoji dres njegovog omiljenog igrača i uhvatit ćete samu sebe kako pjevate navijačke pjesme. Pa nije uzalud tako strastveni navijač jer baš je sve to zabavno, a i kada pobijede „njegovi“, seks je fantastičan! 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Što kada se ne razumijete

Vi ste žena koja se ponosi svojom diplomom i ogromnim znanjem svega i svačega, a on jedva da je pročitao par obaveznih knjiga iz školske lektire i ne razumije neke izraze koje koristite u svojoj komunikaciji. Ali zato je sigurno dobar u nekim drugim stvarima, npr. zna popraviti sve što se pokvari u stanu i ne morate više skupo plaćati majstore. 

Shvatite da nismo svi isti i nemamo svi iste želje, ciljeve i interese. Njegov manjak obrazovanja ne gledajte kao na nedostatak, umjesto toga, stvari sagledajte iz druge perspektive. Shvatite da se nadopunjujete i ne postoji osoba koja je dobra u svemu. A i to njegovo neznanje s vremenom vam postane duhovito i zajedno se smijete kada izvali neku glupost ili krivo izgovori riječ. 

Idealan ne, ali pravi za vas

I sve na kraju shvatimo da naš idealan muškarac s početka priče ne živi s nama, već je uz nas „obični“ muškarac sa svojim manama i ponekom vrlinom, ali nas voli baš takve kakve jesmo.  Shvatimo da je osoba koja je pored nas upravo takva kakva bi trebala biti te da idealan muškarac (a ni žena) ne postoji. Naš je zadatak da tu osobu prihvatimo baš onakvu kakva jest i da razumijemo da ju i ono dobro i ono loše čine realnom i opipljivom. Jednom kada uvidimo što nam je zapravo bitno i odredimo svoje prioritete moći ćemo razlučiti koliko kompromisa želimo i možemo prihvatiti. 

Jer, drage moje, preispitajte se i shvatit ćete da niste ni vi savršene, da niste idealne i budite sretne što ste pronašle nekoga tko će vas voljeti i podnositi takve kakve jeste – „obične“ i kao takve dovoljne. 

Više objava