Što kada se osjećate bezvoljno? Najlakši način za izlazak iz kolotečine gdje vas izjedaju negativne emocije je ponovno povezivanje s energijom oko vas. Magija je stalno prisutna, a vi ju samo trebate prepoznati.

U svemiru koji nas uvijek iznenađuje, gdje se njegovo podrijetlo i postojanje kreću na tajanstvene načine, sve je magija, a vi ste dio toga!

marija, kod 1 zara tarot

MARIJA

Slobodna

Kod: 1

Nazovi 064 500 555 i upiši 1

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Tarotom se bavim od svoje 16 godine. Poglavito se oslanjam na moć intuicije, energije anđela i nebeskih vodiča. Pomoću svog dara vidim ono što oplemenjuje vašu dušu, vašu prošlost i budućnost. S najboljom namjerom vam dajem određene smjernice kako pronaći vlastiti mir, kako pronaći srodnu dušu, kako poboljšati vaše financije i to sve napraviti lakšim putem. Bez obzira bili vjernik ili ne, svatko od nas ima anđela čuvara koji je tu za nas u svakome trenutku. On nas čuva od neuspjeha, zlih i okrutnih energija koje su svuda oko nas. Oni su naša vodilja, pitajte ih za pomoć. Životna misija prije svega mi je svoj dar podijeliti s drugima i tome sam posvetila svoj život već 34 godine. Pomaganje ljudima smatram činom oplemenjena duše. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom, uz pomoć anđela i nebeskih stvorova mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose. Uz pomoć anđeoske energije iz vjerskog kuta gledanja mogu izraditi vaš sudbinski plan. U sudbinskom planu sagledavamo sve vaše buduće i prošle radnje, a na temelju dobivenoga mogu odrediti smjernice za bolji i kvalitetniji život. Javite mi se s povjerenjem, tu sam za vas uvijek. Vodit ću vas kroz život, baš kao i vaš anđeo čuvar. Tehnike koje koristim: tarot, rituali svijećama, energetsko čišćenje anđeoskom energijom, sudbinski plan

Pogledaj profil

Stoga nastavite povezivati osjećaje, misli i radnje i tako održavajte magiju svakog dana. Donosimo vam 10 načina kako privući magiju u svoj život (uključijući i tarot karte) koji vam mogu pomoći u očitovanju stvari koje želite brže nego ikad.

10 načina kako privući magiju u svoj život

1. Magija je kada objavite svoje snove

Kad spavate, upuštate se u izmijenjeno stanje postojanja. Tijekom prosječnog životnog vijeka to donosi i dvadeset i šest godina vrijedna iskustva. Naravno, ponekad su samo snovi. Ali ponekad su i više.

Čuvajući svoje snove živima u dnevniku snova, moći ćete dešifrirati koji snovi uključuju poruke, a koji ne. Dok pišete svako jutro, ne brinite o kvaliteti, dužini niti se trudite sjetiti svakog sitnog detalja. Samo napišite, a poruke će vam stići kad za to dođe trenutak.

2. Magija se događa kad meditirate

Ne morate meditirati na jastuku. Meditirajte dok perete suđe, vozite se u vlaku, čekate u redu, tuširate se. Svaki se svjetovni trenutak može pretvoriti u nešto čarobno. Ne možete meditirati i muče vas vanjski podražaji? Evo kako se lakše možete dovesti do stanja mira kada se događa magija: usporite i dišite.

Usredotočite pažnju na dah. Usredotočite pažnju na svoje tijelo i bilo koji pokret koji napravite. Uspostavite svoje fizičko osjetilo u trenutku, umjesto da razmišljate o drugim trenucima u vašem umu.

U redu je početi razmišljati o stvarima. Dopustite da se misli nastave kretati dok vraćate pažnju svom tijelu. Uvodeći meditaciju u svoj život, preusmjerit ćete mozak kako biste ojačali svoju vezu sada i ovdje, a rezultat će vas dovesti do sveukupnog boljeg životnog balansa. Ovdje živi magija.

3. Izađite vani i prošetajte

Motivirajte se otići u šetnju svakog dana. Ne mora biti dugačka šetnja. To može trajati samo nekoliko minuta, ali izlazak vani izvući će vas iz vlastite glave i misli. To vam pomaže da zapamtite koliko ste uistinu slobodni. izbacite negativne emocije i vidjet ćete kako negativna energija izlazi iz vas.

4. Maknite mobitel od kreveta

Je li vaš telefon prvo što vidite ujutro i zadnje što vidite noću? Ako je tako, okrenite ga da vas ne ometa u snu i odmaknite tu stvar od sebe! Dajte si vremena da postojite bez zvukova upozorenja i notifikacija. Teško je prestati sa starim navikama, ali pokušajte pronaći rješenje.

Primjerice, ako vam telefon treba pored kreveta kako bi vas ujutro alarm probudio za posao, pokušajte nabaviti staromodnu budilicu koju ćete držati pored kreveta. Podarite sebi vrijeme za relaksaciju barem ponoći – magija.

5. Neka vam prostor u kojem boravite miriše dobro

Miris je jedno od najsnažnijih osjetila, a kada je pravi miris uparen s odgovarajućim horoskopskim znakom, zaista se događa magija. Možete proširiti mirise u cijelom domu pomoću tamjana ili paljenjem svetog bilja poput kadulje. Možete koristiti i eterična ulja u difuzoru za širenje vašeg omiljenog mirisa po vašem prostoru.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Odaberite miris koji će vam pružiti ono što želite. Želite se opustiti? Potražite mirise lavande ili zemlje. Želite se probuditi? Isprobajte mirise peperminta ili citrusa. Želite li se osjećati kraljevski? Idite po ružu. Ali u konačnici, odaberite ono što vas čini sretnima. Primijetite kako na vas utječu razni mirisi, pronađite ono što vama odgovara. (mirise nije loše koristiti i prilikom meditacije). Svijeće su izvrsne za razne rituale kojima se privlaći magija.

6. Razgovarajte s biljkama i životinjama

Povezivanje s biljkama i životinjama pomaže vam da zapamtite da smo svi isprepleteni. Možda ćete se osjećati glupo pričajući s njima, možda mislite da ne razumiju, ali samo zato što ne znaju vaš jezik, ne znači da im nedostaje razumijevanja.

Još uvijek odašiljete energetske vibracije koje mogu osjetiti. Neke biljke i životinje vas neće doživljavati, ali većina će vas prigrliti s uzbuđenjem. Jačajući vašu povezanost s biljkama i životinjama, jačate povezanost sa svim prirodnim na ovom planetu i dobijte veće priznanje za svoju ulogu u cijelom svijetu.

7. Magija se budi – Neka vas ples razbudi

Bez obzira kako se osjećate ujutro, u trenutku kada pojačate glasnoću svoje omiljene pjesme, teško da će vaše tijelo odoljeti gibati se u ritmu muzike za ples! Pa neka se kreće. Ne samo da vam krv teče, već vam i duša teče. Ako prigrlite dobre vibracije od ranog jutra, postavili ste ton ostatku dana – spremni prihvatiti dobre stvari!

8. Magija tarot karta

Svakodnevno uzmite nekoliko minuta da biste otvorili jednu kartu tarota s nekom od naših savjetnica ili pogledajte Anđeosku poruku. Tako jačate svoju vezu sa svemirom i trenirate se da primjećujete znakove. Ovaj svakodnevni ritual će vas drži angažiranim.

MARTA

Slobodna

Kod: 6

Kao empatična i romantična duša koja vjeruje u ljubav i dobrotu među ljudima, često sam kako bih utješila samu sebe odgovore tražila u astrologiji, tarotu, prirodi i među ljudima koji su mi mogli dati smislene odgovore na život koji mi se događa i pomogli mi da vidim situaciju iz druge perspektive. U tom traženju odgovora otkrila sam da i sama posjedujem dar kojim mogu pomoći ljudima koji se osjećaju usamljeno, nesigurno i uplašeno zbog svega što im se događa u životu. Kroz tarot čitanja, energetsko iscjeljivanje i usklađivanje te intuitivne razgovore možemo doći do najboljih riješenja za vaše probleme. Svi odgovori su u nama, a ovo je jedan od ključeva kako da do njih dođemo. Kao pjesnikinja i romantičarka, majstorica sam za ljubavne tegobe, a dašak veselja i životnog optimizma koji ću podijeliti sa vama razvedriti će i najtmurniji dan u kojem ste se danas probudili. Vjerujem da nam se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, a pogled u karte i energetsko usklađivanje bit će Vaš putokaz podrške, utjeha i snaga na Vašem životnom putovanju. Tehnike koje koristim: tarot, reiki, energetsko usklađivanje na daljinu, čišćenje čakri, psihološki i duhovni razgovori, aromaterapija, terapija pisanjem

Pogledaj profil

Tarot karta zahtjeva praksu tumačenja zbog toga je dobro da vam to uradi netko tko zaista razumije sva pojedina značenja karata (Jer ih ima zaista mnogo) ali anđeoske poruke su sjajan početak jer često imaju poruku napisanu izravno na njima. Ako želite otvoriti Tarot i pomoću tarot karta malo bolje upoznati sebe i ono što se vas očekuje (a ne želite trošiti novac), tražite od svemira da vam ga pošalje. Osim Tarot karta možete pomoć potražiti i u visku.

9. Ugasite svjetla

Električna rasvjeta odvaja nas od prirodnog ciklusa dana i noći. Ona nas odvaja od prirode i svemira. Dakle, sat vremena prije spavanja, ugasite sva svjetla u prostoru u kojem boravite i umjesto toga se odlučite za svijeće. Ako vam je prostor tamniji, lakše ćete se naspavati.

Također će dodati malo čarolije i romantike svakoj večeri. Možete živjeti uz svjetlost kamina, prigušenih svjetala ili se igrati s različitim mirisnim svijećama… Držite jednu svijeću na noćnom ormariću i svake večeri prije nego što odete spavati priželjkujete je dok gasite. Upoznajte tamu i prigrlite ju, nije tako strašna kako se čini.

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

10. Masirajte ruke i stopala

S ugašenim svjetlima i upaljenjem svijećama, operite noge. Ovo vam zvuči čudno? Malo… Ali je li čarobno? Da – i evo zašto. Ruke i noge svakodnevno rade tako naporno, pomoću njih se krećete, primate stvari, hranite se, oblačite se… Koristite ih stalno.

Sada je vrijeme da se obradujete, volite ih i kažete im hvala. Stoga operite ih, izmasirajte ih losionom ili uljem blagog mirisa mirisa, i zahvalite im za sve što su vam kroz dan omogućile. Tako ćete se ponovno povezati sa svojim tjelesnim oblikom.

Više objava