astro prognoza za 2024. - zara tarot

2024., numerološki godina osmice, pod vladavinom Sunca u energiji Škorpiona, može se svesti na jedno pitanje – Ljubav ili smrt? Odabirati ljubav i proživjeti sve u punom intenzitetu glavna je zadaća ove godine, a odlučiti se smjestiti u zonu komfora zbog straha od promjene greška je koju će Univerzum pamtiti i naplatiti u idućem ciklusu. Usudite se pokušati jer 2024.  je godina za to!

Nakon 2023. i vladavine Marsa ne samo kao vladara cijele godine već i kao dispozitora Sjevernog mjesečevog čvora logično je da nastavljamo karmičko čišćenje na svim razinama u energiji vatre koja nas u ovoj godini priprema za razdoblje Plutona u Vodenjaku više je nego potrebna da spremno uđemo u “novo doba”.

sandra, kod 10 zara tarot

SANDRA

Nedostupna

Kod: 10

Svoj dar gledanja u tarot karte, tumačenja snova i čitanja znakova s neba naslijedila sam od voljene prabake. Zbog pouka moćne bijele magičarke na život od rane mladosti gledam drugačije od drugih. Tražiti znakove kraj puta, čitati astrološke karte, vjerovati svojoj intuiciji i živjeti u razumijevanja onog što drugi smatraju čudnim iznimna je čast. Ako želite znati kako sve energije Univerzuma usmjeriti da rade za Vas, kako lakše i bezbolnije prebroditi teško razdoblje života, javite mi se sa punim povjerenjem. Znakovi Univerzuma su svuda oko nas, dopustite da ih zajednički otkrijemo i pravilno usmjerimo vašu energiju i djelovanje. Tehnike koje koristim: tarot, astrologija – sve vrste analiza uz astrologiju pitanja, astrologija ljubavnih odnosa i godišnje prognoze, ciganske karte, psihološki razgovori, tumačenje snova

Pogledaj profil

Malo o vladavini godine Sunca

Godina vladavine Sunca pozitivna je godina u kojoj akcije ne smije nedostajati i koja sve hrabrosti pa i ludosti nagrađuje i podržava. Tako da vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac, kao i kuće koje su nam u vladavini tih znakova moraju paziti da hrabrost ne zamjene bahatošću! 

Vodeni Rakovi i Ribe mogu konačno iskoristiti ovu godinu da obasjani svjetlošću Sunca i vatre pođu za ostvarivanjem svojih snova. Škorpioni s druge strane moraju dopustiti svjetlosti da obasja i najtamniji dio njihove duše i da oproste ali i da konačno stanu na tron koji zaslužuju.

Blizanci, Vage i Vodenjaci – samo raširite krila i prepustite se vjetru, ovaj put uspjeh je zagarantiran ali samo ako se prepustite jer tada vam je samo nebo granica. Zemlja kao element voli Sunce ali se boji da ne bude isušena, a zaboravljamo da samo ako se spali korov tlo ponovno nakon prve kiše oživljava i daje najljepše plodove! E pa baš to vrijedi za Djevice, Bikove i Jarčeve. 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Znate da sam ja konkretna i da tu mislim na kuću vaše karte pod vladavinom Sunca i uvijek gledamo gdje i kako to pada na vas osobno u vašem natalu!

Numerološki i tarot osvrt na godinu pod vibracijom broja 8

Godina pod vibracijama energije broja 8 (astrološki Škorpiona) je vrlo ambiciozna godina puna izazova i bez da primijenimo astroparametre za samu godinu. Ova godina predstavlja zadnju godinu u kojoj imamo šanse za popravak i mijenjanje sebe prije završetka ciklusa i evaluacije svega pred novi krug života. Vrijeme je da pogledamo u vašu natalnu kartu kako bi bili spremni i uhvatili se posla te odradili svoje lekcije ili zadaću prije žetve i ubiranja nagrada. 

Godina osmice znači karizmu, novac, moć ili nemoć i bolest, ona je uvijek u vlasti Saturna – učitelja ili mučitelja kako kome, a u tarotu u Velikoj arkani ona je uvijek simbolizirana kartom Snage koja ovisno o nama postaje moć ili gubitak s obzirom da se nalazi između karte Pobjednička kočija i Pustinjaka. Kako godinu broj 8 imamo i u karti Kula koja se ruši postaje nam jasno kako je ovo godina koja će odrediti naš predstojeći ciklus, pogotovo na svjetovnoj razini. 

Nakon energetskog uvoda u 2024. godinu, idemo vidjeti kako nam planete plešu Univerzumom  kroz 2024 -u!

Putovanje planeta u 2024. godini

Sunce iako energetski vladar cijele 2024. putuje svaki dan 1 stupanj i osim kad se nađe negdje na nekoj vašoj natalnoj planeti samo je tu da osvijetli put kroz godinu. Pomračenja Sunca u 2024. godini očekujemo dvaput i to 08. 4. 2024. – veliko potpuno pomračenje u Ovnu i 2. 10. – prstenastu Eklipsu u Vagi.

Mjesec – najpromjenjivija i najćudljiviji planet u ovoj godini ima 12 punina (ove godine nema Plavog Mjeseca), 13 Mlađaka i 2 magične eklipse (25. 3. 2024. i 18. 9. 2024.) – kako god dosadno nam sigurno neće biti!

Merkur će ovu godinu uplesat s nama retrogradno u Strijelcu koji već 2. 1. kreće u direktan hod s 22°11′. Sretna nam Nova ili pazite kako plešete i kuda gazite? Osim ovog retrogradnog ulaska u Novu godinu još imamo 3 kratka retrogradna hoda našeg vragolana Merkura i to 2. 4. – 25. 4. Ovan, 5. 8. – 28. 8. Djevica/Lav i 26. 11. – 15. 12. Strijelac. Ali neću da se plašite, retro hod je potreban jer bez njega nema ponovljenih ispita, nema popravljenih stvari ni ispravljenih grešaka koliko god vam išao na živce svojim nepodopštinama.

Venera cijelu ovu godinu prolazi lepršavim direktnim kretanjem kroz sve znakove bez retrogradnog hoda i iako stiže poljubiti, zagrliti i posvađati se sa svima koje sretne na svom putu, lekcije iz pristojnog ponašanja (tu spada i vraćanje starim ljubavima pod obavezno) barem ona ove godine neće dijeliti. U Novu 2024. ulazimo s Venerom na 2°37′ Strijelca gdje se ona ponovno nalazi 20.10. Znači brzo kretanje, brze ljubavne i poslovne odluke i novčane transakcije visokog rizika. Iz 2024.  izlazi s 26°38′  Vodenjaka, pa što smo posijali, samo to nosimo van jer ona je tu totalno slobodna!

Mars na sam 1. 1. 2024. je na 27°19′ Strijelca. Gotovo cijele godine direktan, kreće se svojom uobičajenom brzinom do 7. prosinca kad sa 6°10′ Lava kreće retro i tako završavamo 2024.!

Jupiter na samo Silvestrovo s 5°35′ Bika kreće napokon u Direktan hod te se kroz Bika kreće brzo i napokon 26. svibnja ulazi u Blizance. Time ih čini istinskim sretnicima i zvijezdama ove ali i dobrog dijela iduće godine pa šta drugo reći nego Blizanci (u znaku i podznaku) raširite krila i hrabro naprijed, a ostali brzo pogled koja kuća je vama u Blizancima ove godine! Jupiter je direktan do 9. listopada kad kreće u retro hod i takav je ostatak godine.

Saturn – još uvijek u Ribama, sporo ali direktno do 30.lipnja kad kreće sa 19°26′ Riba u retro hod do 16.studenog gdje sa 12°42′ Ribica kreće direktno.

Uran je retrogradan do 27. 1. kad s 19°5′ Bika kreće direktno i tom hodu u razdoblju od 31. 3 do 8. 5. ide ruku pod ruku s Jupiterom noseći nagle dobitke na svim područjima (kao i pretjerano trošenje) ali donose i nove ideje, izume i napredak medicine i znanosti kao i moguće turbulencije u zemljinoj kori. Uran će u razdoblju od svibnja do kolovoza s naglaskom na mjesec srpanj biti u puno izazovnih aspekata pa o tome više kad bude vrijeme. Zasad je bitno znati da je vrijeme promjena tu, počnite ići u korak s vremenom i zgrabite prilike koje se nude da ne postanu neprilike!  1. 10 s 26°54′ Bika kreće retro i tako i završavamo 2024.!

Neptun je u Ribama još uvijek. U kretanju direktan do 2.7.2024. kad s 29°56′ kreće retro i biva retro  do 8.12. kad se polako nakon 14 godina provedenih tu priprema za Ulazak u Ovna u travnju 2025!

Pluton je zvijezda na nebeskoj pozornici, ove godine sa stvarno velikim “Z”  22.1. ulazi u Vodenjaka (slučajno ili ne, ali tad baš počinje vladavina Vodenjaka?!). Da bio je tu na kratko već u ovoj godini i to od 24.3.2023. do 11.6.2023. (slobodno se malo prisjetite tog vremena jer on voli ponoviti lekcije). 3.5. kreće retro sa 2°6′ Vodenjaka pa 2.9.2024. zadnji put za naših života se vraća još jednom u Jarca gdje ostaje od 12.10. i sa 29°39′ stupnja Jarca kreće direktno, 20.11. 2024. ulazi ovaj put za trajno u Vodenjaka i tko je spreman ok, a tko nije…bit će svega!

Zara tarot - zoran kod 8

ZORAN

Slobodan

Kod: 8

Savjetovanje kojim se bavim baziram na sinergiji različitih tehnika gdje, ovisno o situaciji biram one najučinkovitije. Svakom klijentu posvećujem se tragajući za putem rješenja koje će biti dugoročno i stabilno. Tehnike kojima se bavim već više od trideset godina imao sam prilike učiti i prakticirati kod najboljih svjetskih majstora te smatram da je moje sadašnje znanje doseglo izrazito visoku razinu koja mi omogućuje uvide u tumačenja i rješenja svih najraznolikijih problema. Poznavalac sam kristala, poludragog i dragog kamenja i načina na koji oni mogu vratiti balans i sklad u čovjekov život. Pa tako savjetujem kako kristalima riješiti emotivne i zdravstvene probleme. Bioenergija je također jedan od mojih često uspješno korištenih polja koju dajem i jedna je od mojih solucija za uspješno rješavanje stresa različite etiologije. Tehnike kojima se služim dragocjeni su mi alat koji mi pokazuju putokaz, smjer kako i kamo; no, inspiracija i uvjerenost u moć ljubavi kao osnovnog životnog smisla daje mi vječnu inspiraciju i potvrdu da nerješive situacije ne postoje. Tehnike koje koristim su: yotish astrologija, astrologija, ljubavne, poslovne i godišnje prognoze, psihološki razgovori, tarot, numerologija, analiza viskom, Ji Jing, bioenergija, liječenje kristalima

Pogledaj profil

Sjeverni mjesečev čvor ili SMČ cijele je 2024. u Ovnu uz retro i direktna kretanja točnije 1.siječnja je na 20°53′ Ovna, a godinu završava na 1°33′ istog, a Južni ili JMČ je naravno u opoziciji u Vagi i prati ga u retro i direktnim kretanjima.

Chiron ili Hiron godinu započinje na 15°28′ Ovna i zbog sporog kretanja ali i puno retro kretanja istu završava na 19°0′ Ovna. Po njemu turbulentna godina s obzirom da će se do sredine svibnja blisko družiti sa SMČ-om pa se treba zapitati stvaramo li sami svoju sudbinu?

Lilith ili Crni Mjesec godinu započinje tranzitom kroz Djevicu (Svetica ili grešnica? Sve po potrebi!). Početkom kolovoza dolazi u zagrljaj JMČ-a i druži se s njim do sredine listopada čime romanse ljetne noći postaju karma ili susret od prije dogovorenih duša ali nisu svi susreti tu da nas usreće, neki su tu i kao lekcija nakon koje je teško ljubiti i voljeti ponovno! 

Ma kako god, ljubav i odnosi cijele 2024. su u prvom planu, i vrijedit će ona dobra stara “Od ljubavi se živi, bez ljubavi samo preživljava!” Intenzivna i karmička godina je pred nama, pa sve što moramo je dopustiti univerzumu da nas vodi. Naš je zadatak, osim što ćemo ovo sve (pre)živjeti da ponekad pogledamo i na znakove kraj puta!

Voli Vas Sandra

Prvi saznaj sve novosti i dodatne pogodnosti!

Više objava