Zašto na isto pitanje dobivam različite odgovore u tarot čitanju? zara tarot

Mnogi tarot ne vide kao pouzdani izvor informacija jer smatraju da kako bi on to bio, tarot bi trebao davati svaki put iste odgovore na ista pitanja. No, kao i ništa u životu, ni u ovom slučaju nije sve crno ili bijelo. U ovom tekstu otkrit ćemo sve one sive zone koje često budu zanemarene prilikom pozivanja tarot centra i traženja odgovora na pitanja. 

Mnogo puta smo ponovili kako se magija tarot karata ne nalazi u njima. Tarot treba shvatiti kao sredstvo putem kojeg dolazimo do odgovora, a magija je u nama – vama kao pitačima i nama kao tumačima! 

Uzimajući u obzir broj karata u špilu te matematičku mogućnost da svaki put na isto pitanje izaberete isti set karata gotovo je nemoguća. Samim time, odgovori koje možete očekivati mogu varirati. No, tu je i dalje ono pitanje – zašto? 

Zašto je nemoguće izvući iznova iste tarot karte te dobiti jednako tumačenje na ista pitanja?

Iako vaše pitanje ostaje nepromijenjeno, promijenilo se vrijeme vašeg pitanja okolnosti i mogućnosti. Razmislite o činjenici da iako sjedite na istom mjestu i gledate kroz isti prozor svakog dana pogled iako na prvu isti, on to nije. Ne prolaze svaki dan isti auti ulicom, ptice ne lete jednakom putanjom, lišće s grana ne pada uvijek na jedno mjesto… Čak i najmanja, nezamjetna i zanemariva promjena koja se dogodila može uvelike utjecati na ishod događaja koji slijede – sjetite se samo filma „Domino efekt“ s Ashtonom Kutcherom. 

MARTA

Slobodna

Kod: 6

Kao empatična i romantična duša koja vjeruje u ljubav i dobrotu među ljudima, često sam kako bih utješila samu sebe odgovore tražila u astrologiji, tarotu, prirodi i među ljudima koji su mi mogli dati smislene odgovore na život koji mi se događa i pomogli mi da vidim situaciju iz druge perspektive. U tom traženju odgovora otkrila sam da i sama posjedujem dar kojim mogu pomoći ljudima koji se osjećaju usamljeno, nesigurno i uplašeno zbog svega što im se događa u životu. Kroz tarot čitanja, energetsko iscjeljivanje i usklađivanje te intuitivne razgovore možemo doći do najboljih riješenja za vaše probleme. Svi odgovori su u nama, a ovo je jedan od ključeva kako da do njih dođemo. Kao pjesnikinja i romantičarka, majstorica sam za ljubavne tegobe, a dašak veselja i životnog optimizma koji ću podijeliti sa vama razvedriti će i najtmurniji dan u kojem ste se danas probudili. Vjerujem da nam se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, a pogled u karte i energetsko usklađivanje bit će Vaš putokaz podrške, utjeha i snaga na Vašem životnom putovanju. Tehnike koje koristim: tarot, reiki, energetsko usklađivanje na daljinu, čišćenje čakri, psihološki i duhovni razgovori, aromaterapija, terapija pisanjem

Pogledaj profil

Koliko naše emocije i energija utječu na tarot čitanje?

Čujete li često od tarot majstora riječi: „Opustite se, nemojte križati ruke i noge i mislite na svoje pitanje“? Nemojte te riječi shvatiti olako. Probajte se zaista opustiti i misliti isključivo na ono na što se pitanje odnosi – zašto? 

Na početku smo prošli kako energija potrebna za uspješno čitanje dolazi od nas samih pa ni ne čudi da naše raspoloženje i koncentracija imaju ogroman utjecaj na sami ishod tarot čitanja. Kako bi bolje objasnili o čemu je riječ uzmimo primjer Ane koja je već neko vrijeme sama te se nada novoj ljubavi. 

Zašto je bitno misliti na pitanje koje postavljate tarotu?

Ana, lošeg raspoloženja zbog situacije na poslu naziva tarot centar te traži odgovor na pitanje kada će se pojaviti nova ljubav u njezinom životu jer je već dugo sama te joj ništa ne ide od ruke. Dok se karte miješaju, misli joj lete na riječi šefa koji je bio neugodan na timskom sastanku ranije tog dana. Ana izvlači ne tako pozitivne karte, između ostalog i Kulu koja ukazuje na razaranje i preokrete van njezine kontrole. Ana poziv završava utučena, nezadovoljna odgovorom koji je dobila – ne vidi se ulazak u vezu u skorijem periodu s obzirom na okolnosti. 

Kroz nekoliko dana, Ana dobiva vijest kako je klijent prihvatio njezinu ideju te će voditi projekt na kojem je duže vremena radila. Zadovoljna svojim postignućem i osjetno boljeg raspoloženja ponovno postavlja isto pitanje tarot kartama: „Kada dolazi ljubav u moj život?“.

Ovog puta se u čitanju pojavljuje osmica pentakla pozitivna karta, ali ne direktno povezana s ljubavlju. Umjesto toga, vjerojatno će većina njezine energije biti usmjerena, barem zasad, na rad na poboljšanju atmosfere na poslu.

marija, kod 1 zara tarot

MARIJA

Nedostupna

Kod: 1

Nazovi 064 500 555 i upiši 1

Tel: 0,46 €/min, Mob: 0,63 €/min

Tarotom se bavim od svoje 16 godine. Poglavito se oslanjam na moć intuicije, energije anđela i nebeskih vodiča. Pomoću svog dara vidim ono što oplemenjuje vašu dušu, vašu prošlost i budućnost. S najboljom namjerom vam dajem određene smjernice kako pronaći vlastiti mir, kako pronaći srodnu dušu, kako poboljšati vaše financije i to sve napraviti lakšim putem. Bez obzira bili vjernik ili ne, svatko od nas ima anđela čuvara koji je tu za nas u svakome trenutku. On nas čuva od neuspjeha, zlih i okrutnih energija koje su svuda oko nas. Oni su naša vodilja, pitajte ih za pomoć. Životna misija prije svega mi je svoj dar podijeliti s drugima i tome sam posvetila svoj život već 34 godine. Pomaganje ljudima smatram činom oplemenjena duše. Ljubav smatram najvećim blagom na ovome svijetu, upravo zato sam se odlučila posvetiti najviše ljubavi i partnerskim odnosima. Pozitivnom energijom, uz pomoć anđela i nebeskih stvorova mogu izliječiti i najbolnija srca i najkompliciranije odnose. Uz pomoć anđeoske energije iz vjerskog kuta gledanja mogu izraditi vaš sudbinski plan. U sudbinskom planu sagledavamo sve vaše buduće i prošle radnje, a na temelju dobivenoga mogu odrediti smjernice za bolji i kvalitetniji život. Javite mi se s povjerenjem, tu sam za vas uvijek. Vodit ću vas kroz život, baš kao i vaš anđeo čuvar. Tehnike koje koristim: tarot, rituali svijećama, energetsko čišćenje anđeoskom energijom, sudbinski plan

Pogledaj profil

No, kada Ana za dva tjedna čuje vijest da je njezin, sada već bivši šef premješten u drugi ured te da na njegovo mjesto dolazi njezina vrlo draga kolegica poznata po smirenom vođenju tima, pozitivnog stava, Anina energija se u potpunosti mijenja. Sada joj u mislima nije posao, ne brine o tome hoće li joj šef nešto prigovoriti i nije opterećena imati odgovore na sva pitanja koja joj se kroz dan postave. Tog dana Ana ponovno zove i postavlja isto pitanje i izvlači kartu dvojka pehara. Kartu koja ne najavljuje samo bliskost dvaju srca, nego i susrete srodnih duša. Kartu koja najavljuje da ako ostane na trenutnom putu u život joj ulazi mnogo pozitivnih promjena i opće zadovoljstvo!

Ovim primjerom smo htjeli dočarati koliko je bitno biti koncentriran na svoje pitanje, bez vanjskih ometača, ali i da tarot majstor ne može znati vaše okolnosti kada mu postavljate pitanje. On vas može upozoriti da zadržite koncentraciju, ali većina toga je na vama samima!

Kako dobiti najtočniji mogući odgovor u tarot čitanju?

Kada postavljate pitanja tarotu nemojte raditi nešto drugo, budite prisutni, jer u protivnom trošite svoje vrijeme. Pronađite mirno mjesto, ispraznite um i pokušajte imati neutralno raspoloženje i stav. Tarot karte shvatite kao smjernice i kao vodič kroz život. Ukazuju nam na to jesmo li na pravom putu, što se može dogoditi ako nastavimo istim putem dalje, ali i što bi mogli očekivati ako odlučimo promijeniti neke stvari. 

Također, vrlo bitna stvar za zapamtiti je da karte ne možete požurivati i siliti. Ne pitajte isto pitanje nekoliko puta za redom u istom čitanju ili u istom danu. I najmanja promjena energije se osjeti, pa tako i promjena vašeg stava prema tarot kartama i tarot majstoru. 

Imate li i vi neka pitanja koja vam se vrte po glavi kao beskonačna petlja? Zašto ne biste pomoć potražili kod naših tarot majstora i savjetnika? Koncentrirajte se na svoje pitanje i pronađite odgovore još danas! 

Nazovi i saznaj sve odgovore odmah!

Nazovi odmah!

064 500 555

Više objava